Rólunk

Cégünk közel 30 éve foglalkozik napkollektoros és napelemes rendszerek telepítésével és meglévő rendszerek optimalizálásával, üzemeltetésével.

2020. november
h K s c p s v
« Már    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Schwung Energy Kft. térkép

Click to open a larger map

napkollektorok

A sík napkollektorokat az európai szabványok szerint gyártják, és minden alkalmazásra alkalmasak (napkollektoros vízmelegítők és kényszerkeringető tartályok).

Könnyen és gyorsan telepíthető függőleges és vízszintes helyzetben bármilyen tetőhöz.

A H98 sík kollektor oszthatatlan szelektív bevonattal rendelkezik (teljes felület), és a hegesztést automatikus lézer végzi. Nagy hőkapacitással és alacsony nyomáseséssel tervezték. Ily módon növekszik hatékonysága. A kollektor szigetelő burkolatát egy oszthatatlan eloxált alumínium rész alkotja, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy a többi alkatrészhez illeszkedjen, szilárdságot adva és hozzájárulva annak hatékonyságának megőrzéséhez. Perifériás vízárammal rendelkezik, hogy maximalizálja a tömítést, és további páraelszívással, hogy elkerülje a párásodást. Van egy alacsony vastartalmú és magas áteresztőképességű (Clearlight) biztonsági üveglap, amely növeli a napsugárzás mennyiségét a kollektor bevonatán, és ennek eredményeként hatékonyságát. Összefoglalva: a kollektor kettős poliuretán-kőzetgyapot (hibrid) szigeteléssel rendelkezik, 50 mm vastag a burkolat felületén és 25 mm az oldalán. Ily módon maximális hőszigetelést (a poliuretánnak köszönhetően) és a szigetelés túlmelegedés elleni védelmét (a kőgyapotnak köszönhetően) érinti. A szigetelést két alumínium panellel is védik, amelyeket a fedél különféle szintjeire szerelnek fel. Ilyen módon a szigetelési képességek örökké ugyanazon a szinten maradnak.