Rólunk

Cégünk közel 30 éve foglalkozik napkollektoros és napelemes rendszerek telepítésével és meglévő rendszerek optimalizálásával, üzemeltetésével.

2020. november
h K s c p s v
« Már    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Schwung Energy Kft. térkép

Click to open a larger map

tartályok, bojlerek

Új sorozat a gyártó vízszintes, nagy térfogatú tartályaiból.

Az új sorozat két kategóriába tartozik: a BL-O, amelynek célja a víz melegítése, és a BAC-H, amelyek a fűtési rendszerekben való felhasználásra szolgáló akkumulátorok.

Az új tartályokat olyan berendezésekre tervezték, amelyek akár a tartály magasságának korlátozásával, akár a karbantartási nehézségekkel szembesülnek.  Az EN 12897 európai szabvány szerint készülnek.
A tartályok kapacitása 1000L-től 9000L-ig terjed.
Lehetőség van arra, hogy legfeljebb 2 nagy teljesítményű és felületű (8m²) eltávolítható tekercset helyezze el a BL-O-n, és legfeljebb 2 integrált tekercset a BAC-H-be.
Emellett dugaszolóaljzatokkal rendelkeznek a hőmérséklet-érzékelők, hőmérők, recirkuláció, elektromos fűtőszál  és egy lefolyócső számára a tartály kiürítéséhez.

BL-o és BAC-H szériák

Háztartási melegvíz tartályok – BLS LINE
A tartályokat az európai szabványoknak megfelelően gyártják és 150L – 1000L kapacitásban kaphatók.

Legfeljebb két spirális hőcserélővel rendelkeznek, amelyek felmelegítik a vizet a főtartályban. A konfigurációtól függően a hőcserélőt össze lehet kötni a napkollektorokkal, egy égővel (olaj, pellet, fa, gáz stb.), Hőszivattyúval, puffer tartályokkal és általában a zárt vízmelegítő körberendezésekhez.
A tartályban vannak hőmérsékleti érzékelők, hőmérők és elektromos fűtőszál csatlakozás is.

háztartási
Háztartási melegvíz tartályok

Nagy űrtartalmú tartályok BLE típusok

A tartályokat az európai szabványoknak megfelelően gyártják, és 1500L – 9000L kapacitásban kaphatók.
Legfeljebb három cserélhető spirál hőcserélővel rendelkeznek, amelyek felmelegítik a vizet a főtartályban.
A konfigurációtól függően a hőcserélőt össze lehet kötni a napkollektorokkal, egy égővel (olaj, pellet, fa, gáz stb.), Hőszivattyúval, puffer tartályokkal és általában a zárt vízmelegítő körberendezésekhez.
A tartályban vannak hőmérsékleti érzékelők, hőmérők és elektromos ellenállás aljzatok is.

Hőszivattyús tartályok – VHP-T SOROZAT
A gyártó fejlesztette ezeket a tartályokat 200L és 1000L közötti nagyságban, 3 különféle energiaforráshoz csatlakoztatható. Az EN 12897: 2006 európai szabvány szerint gyártják, míg a belső felületet zománcbevonat borítja (DIN 4753) és magnézium anód védi (DIN 1243-2,2).
Ezt a tartályt úgy tervezték, hogy összhangban legyen a meglévő hőszivattyúkkal. Ezenkívül felszerelhető egy további nagy tekercs a napenergiához.

Buffer tartályok – BAC típusok
A tartályokat az európai szabványok szerint gyártják, és 500L – 2000L kapacitásban kaphatók. Legfeljebb két spirális hőcserélővel rendelkeznek, amelyek felmelegítik a vizet a főtartályban. A konfigurációtól függően a hőcserélők csatlakoztathatók a napkollektorokhoz, egy égőbe (olaj, pellet, fa, gáz stb.), Általában a zárt vízmelegítő körbe. A tartályban vannak hőmérsékleti érzékelők, hőmérők és elektromos ellenállás aljzatok is.

Kombinációs tartályok – BAC CI / TT sorozatok
A tartályokat az európai szabványoknak megfelelően gyártják, és 500L – 2000L kapacitásban kaphatók. Legfeljebb két spirális hőcserélővel rendelkeznek, amelyek felmelegítik a vizet a főtartályban.
A konfigurációtól függően akár két hőcserélőt is hozzáadhatunk, zárt vízhűtéses készülékekhez.
Szükségletétől függően hozzá is fűzhet egy merített használati melegvíz-tartályt vagy egy merített rozsdamentes acélból készült 30 m-es tekercset az ivóvízhez.
A tartályhoz csatlakozók vannak a hőmérséklet-érzékelőkhöz, hőmérőkhöz és az elektromos ellenálláshoz. A merített tartály nagy kapacitással rendelkezik, és képes ellenállni az elektromos ellenállásnak is. Korrózióvédelemmel rendelkezik, folyékony zománc alkalmazásával, amelyet 850 ° C-ra hevítettek.