Rólunk

Cégünk közel 30 éve foglalkozik napkollektoros és napelemes rendszerek telepítésével és meglévő rendszerek optimalizálásával, üzemeltetésével.

2020. november
h K s c p s v
« Már    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Schwung Energy Kft. térkép

Click to open a larger map

napkollektoros rendszerek

KOMPAKT SZOLÁR VÍZFŰTŐ RENDSZER VTS-S
Komplett és megfizethető VTS napenergiával működő vízmelegítő rendszer, amely kielégíti a nagy hatékonyság igényét. 30 év tapasztalat, műszaki know-how, a legkorszerűbb gyártási technológia és tesztek után építették, hogy biztosítsák az ilyen napenergiával működő vízmelegítőbe történő befektetését. A Solar Keymark tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezenkívül minden alkatrészt alaposan teszteltek és tanúsítottak. 

VTS-S

ECOLUTION TERMOSIPHONIC TANK
A piac tendenciáit és igényeit követve a gyártó új, a ECOlution elnevezésű termofon tartályok sorozatát hozta létre. Ez a vadonatúj sorozat megoldást kínál a még igényesebb pénzmegtakarítású napkollektoros rendszerek igényeihez. A termék újratervezése révén a gyártó csökkentette a tartályok költségeit, miközben ugyanazt a magas minőséget tartotta fenn. Az ECOlution tartályokat teljes egészében Görögországban gyártják, és az EN 12976. számú európai szabvány szerint készültek. Ugyanazon vonal fémrögzítő tartóinak eredete azonos gyártási filozófiával rendelkezik, míg az új kialakítás lehetővé tette a költségek csökkentését is. Az új fémrögzítő támaszok minden tartálymodellel kompatibilisek, anélkül, hogy bármilyen speciális beállítást kellene elvégezni, kivéve a 250 L és 300L készülékeket, amelyekhez a rendszer nagy volumenének köszönhetően 2 extra tartóelem kerül hozzáadásra.A következő oldalakon megismerheti a ennek az új termékcsaládnak a műszaki részleteit. További információkért vagy érdeklődésért a rendelkezésére állunk.

Thermosiphon

FŰTŐSZIVATTYÚ TERMOSIFFONTARTÁLY VHP-TT
Kutatás és tesztelés után a gyártó büszkén mutatja be új, VHP-TT szolár vízmelegítőjét a fűtőszivattyúk számára.

Ezt az új termoszfonikus tartályt nagy felületű és nagy teljesítményű hőcserélővel tervezték. A VHP-TT hőcserélőjét nagy átmérőjű DKP csőből (2 mm vastag) gyártják, ami nagyon fontos tényező a hőszivattyú megfelelő működéséhez.

A fenti jellemzők jelentős előnyöket biztosítanak a VHP-TT-hez képest az egyszerű tartályokhoz, kiegészítő kivehető hőcserélőkkel, amelyeket minden tartályba felszerelnek, amelyekbe be tudják építeni, és amelyeket nem az építkezés kezdetén terveztek. Ezen előnyök egyike az, hogy a tartályt építették oly módon, hogy együttműködjön a hőcserélővel, mivel ezek egy szilárd struktúrát alkotnak.

Ezenkívül a homogén felületű hőcserélő és a tartály minimalizálja az elektrolízis jelenségét, amelyet könnyebb elvégezni további, különféle anyagból (réz vagy rozsdamentes acélból készült) cserélhető hőcserélők esetén, amelyek a magnézium-anód nagyon gyors elfogyasztását eredményezik. és ezáltal csökkenti a tartály élettartamát.

Ennek a tartálynak a kialakítása a hőcserélővel a kezdetektől lehetővé teszi a karima szabadságát, hogy a tartály belsejében könnyen elvégezhető munkák legyenek (karbantartás, magnézium-anód csere stb.).

Mint minden más tartályban, fűtőelemet is beilleszthetünk, hogy rendelkezésre álljon kiegészítő energiaforrás.

VHP-TT

A VT-ECP tartályokat hosszú ideje tervezték és gyártották

kutatás és tesztelés annak érdekében, hogy teljesítményük javuljon, és a siker hiánya kiküszöbölhető legyen. Az EN 12976 európai szabvány szerint gyártják és TUV-tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Az ilyen típusú tartályok vákuumcsövekhez (legfeljebb 20 darab) vannak csatlakoztatva a „Heat Pipe” technológiához.

Ezeknek a tartályoknak a versennyel szembeni előnyei az, hogy még akkor is működnek, ha sóakadik, és speciális kialakításuknak köszönhetően nincs szükség lágyítóra a telepítésben, miközben nyomásállóságuk eléri a 15 bar-ot, és a tulajdonos nem Nem kell nyomáscsökkentőt vagy hasonló kiegészítőket telepíteni.

Ily módon csökkennek a telepítési költségek, és a tartozék meghibásodása miatt nincs lehetőség megsemmisített rendszerre.

Ezenkívül a tartály tanulmányozása során figyelembe vették az időjárási viszonyokat olyan helyeken, ahol erős napfény van, így a rendszer képes ellenállni a különösen nyári időszakban kialakult szélsőséges helyzeteknek.

Ráadásul a rendszernek nincs szüksége külön karbantartásra, kivéve a magnézium-anód cseréjét, amelyet az ütemezett idõszakban tartanak.

Műszaki szempontból nagy sűrűségű poliuretán szigeteléssel és korrózióvédelemmel rendelkeznek, amelyet zománcbevonat és magnézium anód biztosít.

Csatlakoztathatók a központi fűtési rendszerhez és az elektromos hálózathoz.

VT-ECP

ATLAS 500L
Az Atlas egy új termék, amelyet a gyártó hozott létre a kis- és közepes méretű melegvízigény kielégítésére, ahol korlátozott, ha van, hely nagyobb létesítmények számára.

Ilyen egységek lehetnek kis és közepes méretű szállodai egységek, házikók vagy komplex házak, kis ipari ingatlanok stb. 500 l kapacitással, 6 m2 kollektorfelülettel, míg az éghajlattól és igényektől függően 8 m2-re növelhető.

Új és továbbfejlesztett támogatási rendszerrel rendelkezik, amely képes ellenállni a külső környezet által okozott káros feltételeknek, a rendszer tömegével és térfogatával együtt.

A termék jellege és tulajdonságai miatt a beszerzési és telepítési költségek, valamint a rendszer értékcsökkenése sokkal alacsonyabbak lesznek, mint ugyanazon követelményeknek megfelelő ekvivalens kényszercirkulációs rendszer.

Az Atlas tervezése és összeszerelése az európai (EN) és a német (DN) szabványok szerint történt.

Néhány termékleírás az alábbiakban olvasható:

Antimikrobiális kialakítás a fűtött ivóvízhez
Stabil és közvetlen melegvízellátás
Funkcionális kialakítás
Könnyű és gyors telepítés
Helytakarékos design
5 éves garancia
Központi fűtési rendszerrel és elektromos árammal való csatlakoztatás lehetősége
A bemutató következő oldalainak hosszú élettartama alatt az ügyfelek megtalálják a termék összes műszaki leírását, valamint magának a terméknek és az azt alkotó anyagoknak a szabványait.
A bemutató következő oldalain megtalálhatja a termék összes műszaki leírását, valamint magának a terméknek és az azt alkotó anyagoknak a szabványait.

Minden további információval vagy kérdéssel kapcsolatban az Ön rendelkezésére állunk.

Atlas 500L